Referencer

”Det var en fantastisk oplevelse at være sammen med en person som dig, der kan formidle og fortælle og komme ud over kanten. Jeg var vild med de ideer, der kom frem i løbet af eftermiddagen. Skønt!”
Didde-Louise

 

“Jeg hørte samstemmende fra lederne, at du var helt fantastisk og meget inspirerende. Nogle overvejer at booke dig til andre arrangementer, så den tilbagemelding synes jeg bare du skulle have”
Karina Koefoed, Sorø Kommune

 

”Hej, Pernille. Tak for fortællingen “Jazz” fortalt på festivallen WORDS på Kronborg. Du har et virkelig godt nærvær, når du fortæller. Du er meget tydeligt tilstede i fortællingen med sådan et hjertevarmt, lidt drillende nærvær. Det er meget inspirerende at mærke, både som publikum og fortæller. Tak for det, Pernille!”
Mads Lund

 

pernille-stockflethny

”Det var bare sådan en fin oplevelse at opleve din forestilling om store mænd med kolde udsigter. Du var bare forrygende god og ramte alle stemninger fra det rigtig sjove, over til det eksistensielle og mere tænksomme og det er en kunst. Dejligt, dejligt at få lov til at være publikum. Det gør jeg gerne igen!, og den forestilling kan du da bare være virkelig stolt af. Musikken var også rigtig fint afstemt med fortællingen!”

Trine –
om “For satan hvor er her koldt – jeg længes mod isen”
med guitarist David Kampmann

 

 

 

“Faktisk var det et udtryk jeg aldrig før har set/hørt. Pernilles brug af stemme og rytme, og historierne der blev til i nuet…!  Vildt, både inspirerende, legende og imponerende.  Meget rørende, stærke billeder, intenst formidlet. Nyskabende og bare FEDT!”
Lene Kaltwasser Henriksen –
om “En for – underlig aften”, improfortælling og musik

 

“Kære Pernille. Tusind tak for en fantastisk aften. Det var meget gribende og lærerigt.
Du er en stor kunstner, der magter at levendegøre en historie, så den udspiller sig lyslevende for ens øjne!
Godt gået!”
Ernst & Lene –
om “Ellen – velkommen til helvede”